Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ono s první pomocí se člověk setká nekolikrát - je povinně ve škole, absolvuje ji v autoškole a velmi často i v zaměstnání. Skoro vždy ale pouze teoreticky, čili k ničemu.

Nevolejme ale po povinných kurzech. Pro začátek by to chtělo nějaký reálnější cíl, třeba omezit lhostejnost, zvednou ten "blbej mobil" a vytočit aspoň 155ku.

1 0
možnosti
MV

Já vím, ale právě to zavolání a nečinnost mi přijde dost málo. Asi jste v takové situaci nebyl. Někdo umírá a potřebuje OKAMŽITOU pomoc. Tu první. Jinak sanitka i když ji zavoláte ihned může přijet pozdě. A s tím, že nejsme lhostejní už v tomto případě počítám. Nejde jen o cizího co potřebuje pomoci, ale jak jsme psala, třeba o vlastní dítě. To jistě nebudu lhostejná, zavolám a dál? Budu se dívat jak umírá? Zavolat je málo.

0 0
možnosti
EK

E95v20a 88K71u19n12t11o59v52á

22. 11. 2014 17:34

To máte pravdu. Nic není tak hrozné, jako se dívat na umírající děcko a neumět mu pomoc. Jako máma astmatika a kardiaka a zdravotní sestra chodím každý rok na přednášky o První pomoci. Ty pořádají i mateřská centra. Pro sestry jsou certifikované kurzy. ;-)

0 0
možnosti
MV

To je skvělé Komu se rozsvítí v hlavě ten se nechá poučit dřív než bude pozdě.

Díky Vám, že Vám "všechno" není fuk. R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 65
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 344x
Jsem obyčejná ženská co má ráda humor a ráda píše své názory, zkušenosti a vůbec co život přinesl. Prostě vážně i nevážně o životě. Někdy sranda a někdy ne.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky